Premia juhatuse esimeheks asus Aivar Aus

16.10.2015

Hiljuti Premia omandanud Baltikumi juhtiv toidutootja Food Union teatas täna, et Premia juhtimise võtab üle Aivar Aus, kelle eesmärgiks saab ettevõtte tugevdamine Food Union grupi integreeritud osana.

«Food Unioni senine edu ja tulevikuplaanid on ennekõike seotud toodete maitse, kohalike kaubamärkide ja tootmiskvaliteediga. Aivar Ausil on piisavalt kogemust ja ekspertteadmisi ennekõike just Premia tootmisprotsessi valdkonnas ning ta on seega igati õige inimene juhtima ettevõtte integreerumisprotsessi Food Unioni ulatusliku kasvustrateegia raames,» ütles Sergei Beshmelnitski, Food Unioni nõukogu esimees.

«Mul on väga hea meel selle väljakutse üle, millega mulle usaldatakse kogu Premia juhtimine. Eesmärgid on endised – olla Baltimaades juhtiv jäätise- ja külmutatud kaupade müüja, jätkata edukalt jäätise tootmist Tallinna jäätisevabrikus. Premias on välja kujunenud väga hea meeskond ja tööõhkkond ning sellist meeskonda juhtida on mulle suur au. Usun, et meie tulemused saavad ainult paremaks minna,»ütles Aus.

Aivar Aus asus Premia juhatuse esimehe ametisse alates 5. augustist, kuid võtab ettevõtte juhtimise üle 1. septembril, kui senine juhatus oma ametikohtadelt tagasi astub.

Aivar Aus (52) on töötanud Premias 13 aastat. Ta liitus Premiaga 2002. aastal müügijuhina ning vastutas jäätiste ja külmutatud toidu hulgimüügi eest. Viimase kuue aasta jooksul on Aivar Aus töötanud tootmisjuhina Premia jäätisetehases, kus valmivad jäätiseid viie riigi tarbijatele. Aivar Aus on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ning on tegelenud suurema osa oma karjäärist jäätiste ja külmutatud toiduga.