Premia Väikese Tommi jäätisesarja lisandus nostalgiline lehmakommijäätis

07.04.2016

Tänavu 60. juubeliaastat tähistav Premia jäätisevabrik üllatab sel kevadel kõiki suuri ja väikeseid jäätisesõpru Väikese Tommi sarja lisandunud lehmakommimaitselise pulgajäätisega.

„Väike Tom on Eesti kõige populaarsem lastele ja nooruslikele lapsevanematele loodud jäätisesari, mille edulugu on kestnud juba pea 20 aastat. Väikeste pulgajäätiste kategoorias kuulub Väikese Tommi vanillijäätis täna müügimahtude ladvikusse, sellele järgnevad pähklitäidisega ja šokolaadimaitsega Väikese Tommi pulgajäätised,“ sõnas Premia juhatuse esimees Aivar Aus.

Et Väikese Tommi fänne ikka ja jälle rõõmustada ning säilitada värskus, toob Premia selle püsimenukite kõrvale pidevalt ka põnevaid uudismaitseid. Ausi sõnul on just nostalgilised retromaitsed eestimaalaste seas kõrges hinnas ja lehmakommimaitseni jõuti Premia jäätisevabriku väärikast 60. aastapäevast inspireerituna.

„Pöörasime tootearenduses pilgu minevikku, et tuua jäätisesõpradeni lapsepõlve meenutavad retromaitsed. Ja meie uuel autentse maitsega lehmakommijäätisel on just see tuttavlik mekk, mille taaskogemine elustab kindlasti nii mõnegi ilusa mälestuse,“ rääkis Aus.

Karamellimaitseline jäätis on kaetud karamelli glasuuriga ning jäätise sees on lehmakommimaitseline täidis. Uudistoode on poodides saadaval 70 ml pakendis hinnavahemikus 0,59-0,69 EUR.

Tallinna Külmhoone alustas jäätisetootmist 1956. aastal, kui esimese jäätisetootena toodi turule plombiiri pulgajäätis. Tänaseni on tootmises 1980. aastal müügile jõudnud Regatt ning 80-ndate koolilaste lemmik Koolijäätis. Uuema ajastu kaubamärkidest on Premia sortimendis kõige populaarsem Eriti Rammus koorejäätiste sari, millele järgevad “Väike Tom”, “Vana Toomas” pulgajäätised, “Vau!” topsid, samuti Kaleviga koostöös loodud Mesikäpa jäätis ning limonaadiriiulist tuttav Limpa tegelaskujuga mahlajää. Premia Tallinna Külmhoone AS kuulub alates 2014. aastast rahvusvahelisel kapitalil põhinevasse Food Union gruppi.

Lisainfo:

Aivar Aus
Premia Tallinna Külmhoone AS
Juhatuse esimees
Tel: +372 603 3800
aivar.aus@premia.ee