Premia tõi turule unikaalse sefiirijäätise ja laiendas Eriti Rammus tootesarja uute jäätistega

10.05.2016

Premia lisas Eriti Rammusa tootesarja Eesti turul ainulaadse sefiirimaitselise jäätise, millega tähistab jäätisevabriku 60. juubeliaastat. Eestimaalaste seas hinnatud Eriti Rammusa jäätisesari täienes ühtekokku kaheksa uudisjäätise võrra.

Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul oli ettevõtte eesmärk väärika juubeli puhul üllatada jäätisesõpru millegi tõeliselt erilise ja pidulikuga. „Soovisime rikastada Eesti jäätiseturgu täiesti uue tootega, millesarnast seni meie poelettidelt leida pole olnud võimalik. Sefiirijäätis seda kahtlemata on ning tekitab jäätisesõprades kindlasti palju elevust,“ sõnas ta.

Nii maitselt kui konsistentsilt sefiiri meenutava jäätise muudab eriliseks ka uue kujuga vahvlitops, sefiiritorti meenutav siiruviiruline jäätisekuhi ja jäätise sees olev vaarikamoosi täpp. Lisaks vahvlitopsile on sefiirijäätis saadaval ka šokolaadi glasuuriga kaetud pulgajäätise kujul ning 1L perepakendis, mille puhul on sefiirijäätise sisse lisatud ka vahukommid.

Sefiirijäätistele lisaks leiab Eriti Rammusa sarjast rohkelt teisigi uudistooteid. Eriti Rammusa koonusjäätiste sarja lisandusid suvised metsmaasika ja mustika jäätis ning vanillijäätis šokolaadi laastudega. Metsmaasika jäätis on saadaval ka 1L perepakendis ning Eriti Rammus vanillijäätis on nüüd saadaval ka piimašokolaadi maitselise glasuuriga kaetud pulgajäätise kujul. Kõik Eriti Rammusa jäätised valmivad kodumaisest koorest pühendunud jäätisemeistrite käe all.

„Eriti Rammusa jäätisesarja on alates selle loomisest 2010. aastal saatnud meeletu edu. Meie vanilli, šokolaadi ja muraka koonusjäätised moodustavad Eesti koonusjäätiste müügiladviku,“ ütles Aus. „Suured koonusjäätised muutuvad eriti popiks just suvel ja sel hooajal on kõigil seniste hittide kõrval võimalik nautida meie mitmeid uusi jahutavaid maitsed,“ lisas Premia juht.

Tallinna Külmhoone alustas jäätisetootmist 1956. aastal, kui esimese jäätisetootena toodi turule plombiiri pulgajäätis. Tänaseni on tootmises 1980. aastal müügile jõudnud Regatt ning 80-ndate koolilaste lemmik Koolijäätis. Uuema ajastu kaubamärkidest on Premia sortimendis kõige populaarsem Eriti Rammus koorejäätiste sari, millele järgevad “Väike Tom”, “Vana Toomas” pulgajäätised, “Vau!” topsid, samuti Kaleviga koostöös loodud Mesikäpa jäätis ning limonaadiriiulist tuttav Limpa tegelaskujuga mahlajää. Premia Tallinna Külmhoone AS kuulub alates 2014. aastast rahvusvahelisel kapitalil põhinevasse Food Union gruppi.

Lisainfo:

Aivar Aus
Premia Tallinna Külmhoone AS
Juhatuse esimees
Tel: +372 603 3800
aivar.aus@premia.ee