Premia kingib Eesti Vabariigile juubeliks sini-must-valge jäätise

19.10.2017

Sel nädalal jõuab esimestesse poodidesse müügile Premia Tallinna Külmhoone uus lipuvärvides koorejäätis, millega Eesti suurim jäätisetootja kutsub üles tähistama Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva.

Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul koosneb üllatusliku värvikombinatsiooniga jäätis tegelikult siinsele tarbijale väga harjumuspärastest maitsetest.

„Värskest koorest ja naturaalsetest toorainetest valmistatud kolmevärvilise jäätise sinine triip on tegelikult mustikajäätis, mille sinist tooni on võimendatud loodusliku assai-marja ekstraktiga. Must triip on taimse söega värvitud šokolaadijäätis ja valge osa on loomulikult vanillijäätis,“ sõnas Aivar Aus.

Tema sõnul on Premia sini-must-valgel juubelijäätisel lisaks heale maitsele ja efektsele välimusele ka heategevuslik roll.

„Nagu paljud Vabariigi suure juubeli puhul turule toodavad tooted, kogume ka meie lipuvärvides jäätise müügiga raha heategevuseks. Annetame 5% sini-must-valge jäätise müügist heategevusfondi, mille eesmärk on luua Eestimaa koolide hoovidesse võimalused aktiivseks liikumiseks ja õuesõppeks,“ rääkis Aus.

Premia Tallinna Külmhoone alustas jäätisetootmist 1956. aastal, kui esimese jäätisetootena toodi turule plombiiri pulgajäätis. Tänaseni on tootmises 1980. aastal müügile jõudnud Regatt ning 80-ndate koolilaste lemmik Koolijäätis. Uuema ajastu kaubamärkidest on Premia sortimendis kõige populaarsem Eriti Rammus koorejäätiste sari, millele järgevad “Väike Tom”, “Vana Toomas” pulgajäätised, Kaleviga koostöös loodud Mesikäpa jäätis ning limonaadiriiulist tuttav Limpa tegelaskujuga mahlajää. Premia Tallinna Külmhoone AS kuulub rahvusvahelisel kapitalil põhinevasse Food Union gruppi.

Lisainfo:
Aivar Aus
Premia Tallinna Külmhoone AS
Juhatuse esimees
Tel: +372 603 3800
aivar.aus@premia.ee