Premia sisenes Väikse Tomi kohukestega piimatoodete segmenti

28.09.2021

Tänavu 65. juubeliaastat tähistav Eesti vanim ja suurim jäätisetootja Premia alustas piimatoodete turu vallutamist ning tõi poelettidele Väikse Tomi kohukesed. Uued kohukesed ei sisalda säilitusaineid, kunstlikke värvaineid, taimseid rasvu ega palmiõli ning kohupiimamaiust ümbritseb keskkonnasõbralikum, 50% ulatuses sertifitseeritud taimsest materjalist valmistatud pakend.

Eesti jäätiseturu kindel liider Premia soovib lähiaastatel lisaks jäätiseturule asuda vallutama ka piimatoodete turgu. Esimese sammuna toodi poelettidele Väikse Tomi kohukesed, mis on valmistatud spetsiaalse tehnoloogia abil värskest kohupiimast. Maitseandjatena on kasutatud looduslikke lõhna- ja maitseaineid, näiteks ehtsat banaanilisandit ja šokolaaditükikesi. Kohukesed on kaetud kakaoglasuuriga, mis koosneb koduköögistki tuttavatest koostisosadest nagu kakao, või ja suhkur.

“Väikse Tomi seiklushimu ja elurõõm iseloomustavad hästi ka kohukeste olemust, mistõttu sai just see üle 20 aasta nii väikseid kui ka suuri jäätisesõpru rõõmustanud heledapäine poiss uueks väljakutseks täiesti uue tootekategooria. Lõpptulemus sai täpselt selline nagu soovisime – armastatud kohupiimamaius naturaalsest toorainest, võimalikult vähestest koostisosadest ja mõnusalt siidise tekstuuriga,” tutvustas Premia juhatuse esimees Aivar Aus uusi kohukesi.

Väikse Tomi kakaoglasuuriga kohukesed on saadaval nelja erineva maitsega: jäätisemaitseline kohuke, banaanikohuke, šokolaaditükkidega vanillimaitseline kohuke ning šokolaaditükkidega šokolaadikohuke.

Kohukeste pakend on valmistatud ISCC sertifikaadiga materjalist, mis on 50% taimset päritolu. Kuna kilematerjalis on pool asendatud taastuva loodusressursi ehk puidutööstuse jääkidega, siis on tegu loodussõbralikuma alternatiiviga tavapakendile, mis sobib hästi ka ringlusesse võtmiseks.

“Kohukesed ei jää kindlasti Premia ainsaks tooteks piimatoodete segmendis. Juba praegu töötame erinevate toodete turule toomise nimel ning nii mõnigi idee ootab järjekorras töösse panemist,” vihjas Aus Premia laienemisplaanidele piimatoodete turul.

Uued Väikse Tomi kohukesed on saadaval COOPi, Selveri, Rimi, Maxima ja Prisma kauplustes üle Eesti.

Lisainfo:

Triin Lõoke
Turundusjuht | Marketing Manager
Mob: +372 511 9499
Triin.Looke@premia.ee
www.premia.ee