Premia tõi turule uue küllusliku perejäätiste tootesarja Cream de la Cream

25.11.2021

Tänavu 65. juubeliaastat tähistav Eesti vanim ja suurim jäätisetootja Premia tõi peolettidele uue pooleliitriste perejäätiste tooteseeria Premia Cream de la Cream. Külluslike jäätiste valikust leiab cookie dough ja soolakaramellikastmega vanilli-koorejäätise, maapähklikreemi ja šokolaadiküpsistega banaani-koorejäätise ning šokolaadiküpsiste ja maapähklikreemiga šokolaadi-koorejäätise.

Premia uus Cream de la Cream sari on mõeldud nautlejatele, kes peavad lugu tõelistest maitseelamustest ega pelga end aeg-ajalt premeerida ühe tõeliselt rikkaliku magustoiduga.

Uus tootesari on koorejäätiste tõeline koorekiht, kus pole millegi pealt kokku hoitud. Jäätised sisaldavad kõike seda, mida me aeg-ajalt vajame – lohutavaid šokolaadiküpsiseid, paitavat maapähklikreemi ja rahustavat soolakaramelli. Rikkalikule kooslusele annab viimase lihvi rõõsast koorest valmistatud jäätis.

Pooleliitrised jäätisetopsid on saadaval kolme erineva maitsega. Cookie dough ja soolakaramellikastmega vanilli-koorejäätisele on lisatud tublisti küpsisetainatükke ja vahele keerutatud hõrk soolakaramellikaste. Maapähklikreemi ja šokolaadiküpsistega banaani-koorejäätisele on lisatud kreemjas maapähklitäidis ning krõmpsuvad šokolaadiküpsise tükid. Šokolaadiküpsiste ja maapähklikreemiga šokolaadi-koorejäätisele on lisatud krõmpsuvad šokolaadiküpsise tükid ja pehme maapähklikreem.

Cream de la Cream sarja jäätisetopsid on valmistatud vastutustundlikult majandatud metsadest pärit pakendimaterjalist ehk PEFC-sertifikaadiga kartongist.

 

Lisainfo:

Heli Sepp
Premia jäätiste ja piimatoodete tootejuht
heli.sepp@premia.ee
+372 5097 563