Premia Eriti Rammus kondenspiima-koorejäätis võitis 2021. aasta parima uudistoote tiitli

08.04.2022

Premia Eriti Rammus kondenspiima-koorejäätis võitis NielsenIQ jaeturu-uuringu andmetel 2021. aasta kokkuvõttes kaks soliidset auhinda: Eesti kõige edukama uudistoote tiitli jäätiste kategoorias ja 3. koha kõikide kategooriate uudistoodete üleselt.

  1. aastal tähistas Premia Tallinna Külmhoone Eesti suurima ja vanima jäätisetootjana oma väärikat 65. sünnipäeva ja üllatas tarbijaid sel puhul erilise Eriti Rammusa juubelikollektsiooniga.

„Spetsiaalselt Premia juubelisünnipäevaks loodud Eriti Rammusa kondenspiima-koorejäätisega soovisime teha kummarduse Premia pikale ajaloole ja kutsuda tarbijad kaasa rännakule nostalgiaradadele, sest kondenspiim on paljude lemmik maiuspala just lapsepõlvest,“ avas võidutoote sünnilugu Premia turundusjuht Triin Lõoke.

Tema sõnul tagas Eriti Rammusa kondenspiima-koorejäätise edukuse vastupandamatult hea jäätis, mis valmis armastatud maitsega kondenspiimast ja legendaarse retsepti järgi rammusast koorest.

Jäätisebränd Eriti Rammus tuli turule 2010. aasta kevadel ja retsept baseerus unikaalsel, kuuekümnendate keskpaigast pärit Tallinna Külmhoone plombiiri retseptil, mis on jäätistest suurima koore osakaaluga ehk kõige rammusam.

„See rikkalik ja suus sulav vanillijäätis suures vahvlikoonuses, mis toona esimesena müügile toodi, sulatas end koheselt Eesti jäätisesõprade südametesse – alguse sai Eriti Rammusa edulugu, millest on tänaseks välja kasvanud Eesti armastatuim jäätisebränd ja igal aastal üllatatakse tarbijaid uute Eriti Rammusa seeria maitsetega,“ selgitas Lõoke.

„Oleme Premias väga tänulikud kõikidele väikestele ja suurtele jäätisesõpradele, kes Eriti Rammusa kondenspiima-koorejäätise nii soojalt vastu võtsid,“ edastas Lõoke tänusõnad kogu ettevõtte nimel.

NielsenIQ jaeturu müügiandmetel moodustavad Premia kaubamärgid Eriti Rammus, Premia ja Väike Tom Eesti jäätisesõprade lemmikjäätiste esikolmiku. Ühtlasi on Premia Eesti jäätiseturu ülekaalukas turuliider ligi 40%-lise turuosaga.

 

Lisainfo:

Triin Lõoke
Turundusjuht | Marketing Manager
Mob: +372 511 9499
Triin.Looke@premia.ee
www.premia.ee