Eesti TOP 1 toidutööstuse ettevõte on Premia

30.09.2022

Äripäeva toidutööstuse TOP, mis reastab sektori kõige edukamad ettevõtted, avaldas 30. septembril 2022. aasta tulemused ja Premia pälvis TOP-is 1. koha. Kiiret tõusu mulluselt 28. kohalt tänavusele auväärsele esikohale selgitavad 2021. aasta suvehooaja head müügitulemused ning ühtse ja pühendunud meeskonna töö.

„Suur rõõm on võtta vastu Eesti kõige edukama toidutootja tiitel, see on meile Premias ülimalt väärikas tunnustus. Eelmine aasta oli meile, jäätisetootjale, suurepärane. Juunis-juulis tegime müügirekordid, müügimahud olid sellised, et pole neid varem ka mina näinud, kuigi olen jäätiseäris juba 1993. aastast. Ja väga hästi läks ka augustis, kui reeglina jäätisemüük hakkab langema. See päästis meid väga palju. Aga aasta lõpus hakkasid kõik hinnad – toore ja energia – vaikselt tõusma ja nüüd on see hinnatõus olnud pidev,” kommenteeris Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Aivar Aus.

Lisainfo: https://www.aripaev.ee/top/2022/09/30/toidutootjate-top-kuumalaine-kergitas-esikohale