Premia võitis loovuskonkursil Kuldmuna pakendidisaini kategoorias kõrgeima autasu ehk kuldmuna

15.05.2023

Möödunud reedel toimus juba 25. korda Eesti suurima loovuskonkursi Kuldmuna pidulik gala, kus tunnustatakse põnevamaid ja tunnustust väärivamaid loovlahendusi ning jagatakse igal aastal kuld-, hõbe- ja pronksmune agentuuridele ja nende klientidele. Premia perejäätiste uut pakendikujundusliini tunnustati selleaastasel Kuldmuna konkursil disaini ja meisterlikkuse kategoorias kõrgeima autasu ehk kuldmunaga.

Koostöös loovagentuuriga Kontuur Leo Burnett sai eelmisel aastal tehtud suur samm Premia perejäätiste tooteseeria pakendiarenduses ning toodud müügile uudsed ja eristuva disainiga pakendis jäätised. Uuel pakendikujundusliinil on armastatud Premia kaubamärk esikohal ja kujundus toob oma apetiitsetes värvitoonides esile iga Premia koorejäätise omapära. Uutes pakendites perejäätised on ka väiksema keskkonnajalajäljega. Premia jäätisevabrikus valmivad kõik perejäätised 100% rohelise elektrienergiaga ja vastav märgistus on lisatud ka uue kujundusega pakenditele. Samuti on pakendimaterjal keskkonnasõbralikum – jäätisetopside materjaliks oleme valinud PEFC-sertifikaadiga kartongi ja perejäätiste pakendimaterjal on FSC-sertifikaadiga