PREMIA ERITI RAMMUS RABARBERI-KOOREJÄÄTIS VÕITIS 2022. AASTA PARIMA UUDISTOOTE TIITLI

17.05.2023

Premia Eriti Rammus rabarberi-koorejäätis võitis NielsenIQ 2022 aasta jaeturu-uuringu andmetel Eesti edukaima uudistoote tiitli jäätiste kategoorias ja 3. koha kõikide kategooriate arvestuses.

Premia Eriti Rammus on Eesti armastatuim jäätisebränd. 2022. aasta kevadel rõõmustasime oma tarbijaid uue Eriti Rammus rabarberi-koorejäätisega. Rabarberi valik oli loomulik, sest mahlane – hapukas rabarber ja koore hõrk maitse sobivad ideaalselt kokku. Usume, et jäätis õnnestus, sest see on tõeliselt hea maitsega – valmistatud kevadisest värskusest pakatavast rabarberist ja legendaarse retsepti järgi rammusast koorest.

Oleme Premias väga tänulikud kõikidele väikestele ja suurtele jäätisesõpradele, kes on Eriti Rammus rabarberi-koorejäätise nii soojalt on vastu võtnud. Eestlased on tõelised klassikalise rammusa koorejäätise austajad!

Ka selleks suveks leiab Eriti Rammusa seeriast uued üllatavad maitsed. Päikeselist jäätisesuve kõigile!