PREMIA JUHT PÄLVIS HÕBEDASE TEENETEMÄRGI

04.03.2024

Regionaalminister Madis Kallas ning kantsler Marko Gorban andsid Eesti Vabariigi 106. aastapäevale pühendatud pidulikul vastuvõtul üle ministeeriumi teenetemärgid inimestele, kes on seisnud põllumajanduse ja regionaalvaldkonna hea käekäigu ja arengu eest. Kokku tunnustati teenetemärkidega 20 inimest, neist 18 hõbedase ja kahte kuldse teenetemärgiga.
Meil on meel, et tulemusrikka koostöö eest ministeeriumi valitsemisalas pärjati hõbedase teenetemärgiga ka Premia juhti Aivar Ausi, kes on oma teadmiste, tegude ja pühendumusega andnud suure panuse Eesti riigi heaolusse ja arengusse. Aivar Aus tegutseb ettevõtte juhina iga päev selle nimel, et meie toidulaual jätkuks kvaliteetset kodumaist toitu

Aivar Aus on ASi Premia Tallinna Külmhoone juhatuse liige ja tegevjuht. Aivar Aus on Eesti toidutööstuse üks silmapaistvamaid esindajaid, kes on tippjuhina osalenud enam kui 30 aastat Eesti toidusektori ülesehitamises, tehes seda suure pühendumuse ja töökusega ning olles eeskujuks nii enda juhitud meeskondadele kui ka uustulnukatele toidutööstuses. Ta juhib Eesti toidutööstuse ühte tuntumat ettevõtet, Premia Tallinna Külmhoone ASi, mis on tuntud ja tunnustatud oma kõrgete standardite ja maitsvate toodete poolest nii koduturul kui ka Eesti piiridest kaugemal. Aivar Aus on kujundanud Eesti toidusektori olemust ja juhtinud uuenduslike toodete edukat turuletoomist ning väärib esiletõstmist ja tunnustamist oma eesrindliku mõtteviisi eest.