Panniõunad vanillijäätisega

Magustoidud

10 minuti magustoit! Nii lihtne ja nii maitsev kombo – karamellised õunad koos jäätisega! Serveeri otse pannilt tulnuna kuumalt kausikestesse koos külmade jäätisepallidega!

2 le

Koostisosad
hapukat õuna 2 tk
võid 2 sl
fariinsuhkrut 2 sl
kaneeli 1 tl
vahukoort 3 sl
Serveerimiseks:
Premia Eriti Rammusat vanilli-koorejäätist
Proovi retseptis
Valmistamine

Poolita õunad ja puhasta seemnetest, viiluta.

Sulata või pannil, lisa õunad  ja puista suhkru-kaneeliga üle. Keeruta õunaviile pannil, kuni suhkur on sulanud. Lisa ka vahukoor pannile ja kuumuta paar minutit, kuni tekib karamelline kaste õuntele.

Serveeri kohe soojalt koos jäätisega.

Head nautimist!

 

Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa