Kohevad jogurtivahvlid
Pole midagi lihtsamat ja paremat, kui kodus küpsetatud vahvlid. Kohevad vahvlid on ideaalne vaheldus pühapäevastele pannkookidele. Kiire, lihtne ja maitsev!
6 tk
Koostisosad | |
---|---|
muna | 3 tk |
vedelamat maitsestamata jogurtit | 3 dl |
kaerajahu | 2 dl |
nisujahu | 2 dl |
küpsetuspulbrit | 1 tl |
vanillisuhkrut | 1 tl |
kaneeli | 0,5 tl |
suhkrut | 2 sl |
soola | 0,5 tl |
Serveerimiseks: | |
Premia vanilli-karamelli koorejäätist pohlamoosiga | |
Soovi korral karamellikastet ja peotäis värskeid või külmutatud pohli |
Proovi retseptis
Valmistamine
Sega jahud küpsetuspulbriga ja vala koos ülejäänud tainakomponentidega blenderisse. Surista tainas ühtlaseks.
Lase vahvlimasin kuumaks ja määri kergelt võiga. Täida tainaga ja küpseta 2-3 minutit, kuni vahvel on jumekas ja krõbe ning eraldub vahvlimasina seintelt kergesti. Tee sama ka ülejäänud tainaga. S
erveeri pohlamoosiga karamelli-vanillijäätisepallide ja soovi korral värskete või külmutatud pohlade ja karamellikastmega.
Head nautimist!
Retsept ja foto: Britt Paju