Šokolaadijäätise-jääkohv
suur klaasitäis
Koostisosad | |
---|---|
jääd | 3/3 klaasi |
piima | 3/4 klaasi |
espressot | 2 cl |
suhkrusiirupit | 2 cl |
Premia Vanilli-koorejäätis tumeda šokolaaditäidisega | 2 palli |
Kaunistuseks: | |
soovi korral šokolaadi |
Proovi retseptis
VALMISTAMINE
Täida klaas kolmveerand osas jääga, kalla peale sama palju piima.
Valmista espresso ja sega juurde sama palju suhkrusiirupit, nirista jääkuubikuetele.
Sega kõrrega läbi, jäta kõrs sisse. Kaunista kahe suure jäätisepalliga ja serveeri kohe.
Riivi kaunistuseks peale šokolaadi.
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa