Arbuusipitsa

Magustoidud

Lahe viis valmistada magusat arbuusipitsat. Hapukalt mahlane arbuus ning karamellikreem jäätise ja marjadega on üks võrratu maitseelamus. Ja mis peatähtis – lihtne valmistada! Ei mingit küpsetamist!

4le

Koostisosad
Arbuus 1 suur ümmargune viil
Keedetud kondenspiimakaramell 1 karp (190 g)
Vahukoor 200 ml
Kunistamiseks:
Meelepäraseid marju: vaarikad, sõstrakobarad, kultuurmustikad
Väikesed beseed
Nonparelle
Eriti Rammus Kondenspiima-koorejäätis karbis
Proovi retseptis
Valmistamine

Lõika arbuusipitsa serveerimisalusel neljaks sektoriks ja jäta väikesed vahed.

Vahusta koor peaaegu tugevaks vahuks ja lisa toasoe kondenspiimakaramell. Vahusta ühtlaseks kreemiks. Tõsta igale arbuusisektorile kuhjake kreemi ja jäätisepall. Kaunista  beseede ja marjadega, puista peale nonparelle. Naudi kohe, enne kui sulab.

Mõnusat maiustamist!

Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa