Arbuusipitsa
Lahe viis valmistada magusat arbuusipitsat. Hapukalt mahlane arbuus ning karamellikreem jäätise ja marjadega on üks võrratu maitseelamus. Ja mis peatähtis – lihtne valmistada! Ei mingit küpsetamist!
4le
Koostisosad | |
---|---|
Arbuus | 1 suur ümmargune viil |
Keedetud kondenspiimakaramell | 1 karp (190 g) |
Vahukoor | 200 ml |
Kunistamiseks: | |
Meelepäraseid marju: vaarikad, sõstrakobarad, kultuurmustikad | |
Väikesed beseed | |
Nonparelle | |
Eriti Rammus Kondenspiima-koorejäätis karbis |
Proovi retseptis
Valmistamine
Lõika arbuusipitsa serveerimisalusel neljaks sektoriks ja jäta väikesed vahed.
Vahusta koor peaaegu tugevaks vahuks ja lisa toasoe kondenspiimakaramell. Vahusta ühtlaseks kreemiks. Tõsta igale arbuusisektorile kuhjake kreemi ja jäätisepall. Kaunista beseede ja marjadega, puista peale nonparelle. Naudi kohe, enne kui sulab.
Mõnusat maiustamist!
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa