Kama-jäätisevaht beseede ja kirssidega

Magustoidud

Lihtne ja kiire pokaalimaius, mis viib lihtsalt keele alla. Külmutatud kirsside asemel võid kasutada ka kirsimoosi, mis tõsta kuhjakestena jäätisevahule.

Neljale- kuuele

Koostisosad
Külmutatud kirsse või kirsimoosi 200 g
Vanilli-koorejäätist kirsi-tšillimoosi ja šokolaaditükkidega 2 topsi ( a`270 g )
Kamajahu 4 sl
Väikseid beseeküpsiseid paar peotäit
Kaunistuseks
Kuivatatud rukkililli
Proovi retseptis
VALMISTAMINE

Küpseta ise väiksed beseenupsud või osta valmiskujul poest. Kalla kirsid kaussi sulama. Lase ka jäätisel 15 minutit sulada toatemperatuuril.
Tõsta jäätis kaussi, sega hulka kama ja pudista hulka beseesid.
Tõsta pokaalidesse kiht kama-jäätisevahtu, pudista vahele mõned beseed ja laota peale mõned kirsid või kirsimoosi. Tõsta veel kiht jäätisevahtu, pudista beseesid ja kaunista kirsside- rukkililleõitega. Söö kohe!

Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa