Kamavaht jäätisega

Magustoidud

Lihtne ja kiirelt valmiv suvine rahvuslik magustoit. Serveeri kaunilt jäätisepalliga ja lisa soovi korral ka värskeid mustikaid kaunistuseks.

4le

Koostisosad
Vahukoor 4 dl
Maitsestamata kohupiimapasta 300 g
Suhkur 3 sl
Vanillisuhkur 2 tl
Rukkikama 2 sl
Serveerimiseks:
Mustikad
Premia vanilli-koorejäätis
Proovi retseptis
Valmistamine

Vahusta koor, kohupiimapasta, suhkur, vanillisuhkur ja kama ühtlaseks vahuks. Vahu võid ette valmistada mõned tunnid varem ja hoida kuni serveerimiseni külmas.

Serveeri kausikestes koos jäätisepalliga. Kaunista söödavate õite ja mustikatega.

Mõnusat maiustamist!

Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa