Kamavaht jäätisega
Lihtne ja kiirelt valmiv suvine rahvuslik magustoit. Serveeri kaunilt jäätisepalliga ja lisa soovi korral ka värskeid mustikaid kaunistuseks.
4le
Koostisosad | |
---|---|
Vahukoor | 4 dl |
Maitsestamata kohupiimapasta | 300 g |
Suhkur | 3 sl |
Vanillisuhkur | 2 tl |
Rukkikama | 2 sl |
Serveerimiseks: | |
Mustikad | |
Premia vanilli-koorejäätis |
Proovi retseptis
Valmistamine
Vahusta koor, kohupiimapasta, suhkur, vanillisuhkur ja kama ühtlaseks vahuks. Vahu võid ette valmistada mõned tunnid varem ja hoida kuni serveerimiseni külmas.
Serveeri kausikestes koos jäätisepalliga. Kaunista söödavate õite ja mustikatega.
Mõnusat maiustamist!
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa