Kanafrikadellidega supp
kolmele-neljale
| Koostisosad | |
|---|---|
| Premia Pealinna minifrikadelle kanalihaga | 1 pakk |
| kanapuljongit | 1 l |
| porgand | 1 tk |
| kartulit | 3 tk |
| porru heledamat osa | u 5 cm jupp |
| külmutatud herneid | 1 dl |
| tilli ja peterselli | |
| soovi korral veidi õli praadimiseks | |
Proovi retseptis
VALMISTAMINE
Koori porgand ja kartulid. Lõika porgand viiludeks* ja tükelda kartul. Viiluta ka porru. Soovi korral pruunista frikadellid kergelt rasvaines ja tõsta kõrvale. Kui kuumutad samal pannil minutikese jooksul läbi ka porgandi- ja porruviilud, saad supile veelgi parema maitse. Lase puljongil potis keema tõusta, lisa porgand, porru ja kartul ning keeda u 10 minutit või kuni köögiviljad on pehmenenud. Lisa frikadellid ja herned ja keeda veel u 5-7 minutit. Lisa maitseroheline ja maitsesta supp vajadusel soola-pipraga.
*) Soovi korral tõmba apelsinikoorijaga piki porgandi külgi 4-5 riba ja viiluta porgand seejärel – nii saad supi sisse kenad lilleõiekujulised porgandid.
Retsept ja foto: Britt Paju
