Kiire kanavokk köögiviljadega
neljale
Kiirelt, lihtsalt ja maitsvalt – ideaalne argiõhtuks!
Koostisosad | |
---|---|
kanafileed | 2 tk (u 300g) |
sojakastet | 4 sl |
maisitärklist | 1 sl |
Maahärra aasiapäraste vürtsidega köögivilju praadimiseks | 1 pakk/400 g |
austrikastet | 1 sl |
mett | 1 sl |
riivitud ingverit | 1 sl |
riivitud küüsluguküüs | 1 |
sidrunimahla | 1 sl |
veidi õli (või seesamiõli) praadimiseks | |
Serveerimiseks soovi korral aurutatud riisi, seesamiseemneid ja hakitud rohelist sibulat. |
Proovi retseptis
VALMISTAMINE
Tükelda kana ja sega 1 sl sojakastme, maisitärklise ja 2 sl veega. Lase 5 minutit maitsestuda. Sega kastmeks kokku ülejäänud sojakaste, austrikaste, ingver, küüslauk, mesi ja sidrunimahl. Kuumuta pannil õli ja pruunista kanatükid kahes jaos ning tõsta kõrvale. Kalla pannile külmutatud köögiviljad ja kuumuta segades u 5 minutit. Lisa kana ja kaste ning kuumuta veel 2-3 minutit. Tõsta taldrikutele ja serveeri näiteks koos aurutatud riisiga ning puista soovi korral peale hakitud rohelist sibulat ja seesamiseemneid.
Retsept ja foto: Britt Paju