Kiire kanavokk köögiviljadega

Soolased toidud

neljale

Kiirelt, lihtsalt ja maitsvalt – ideaalne argiõhtuks!

Koostisosad
kanafileed 2 tk (u 300g)
sojakastet 4 sl
maisitärklist 1 sl
Maahärra aasiapäraste vürtsidega köögivilju praadimiseks 1 pakk/400 g
austrikastet 1 sl
mett 1 sl
riivitud ingverit 1 sl
riivitud küüsluguküüs 1
sidrunimahla 1 sl
veidi õli (või seesamiõli) praadimiseks
Serveerimiseks soovi korral aurutatud riisi, seesamiseemneid ja hakitud rohelist sibulat.
Proovi retseptis
VALMISTAMINE

Tükelda kana ja sega 1 sl sojakastme, maisitärklise ja 2 sl veega. Lase 5 minutit maitsestuda. Sega kastmeks kokku ülejäänud sojakaste, austrikaste, ingver, küüslauk, mesi  ja sidrunimahl. Kuumuta pannil õli ja pruunista kanatükid kahes jaos ning tõsta kõrvale. Kalla pannile külmutatud köögiviljad ja kuumuta segades u 5 minutit. Lisa kana ja kaste ning kuumuta veel 2-3 minutit. Tõsta taldrikutele ja serveeri näiteks koos aurutatud riisiga ning puista soovi korral peale hakitud rohelist sibulat ja seesamiseemneid.

Retsept ja foto: Britt Paju