Kohevad jogurtivahvlid

Magustoidud

Pole midagi lihtsamat ja paremat, kui kodus küpsetatud vahvlid. Kohevad vahvlid on ideaalne vaheldus pühapäevastele pannkookidele. Kiire, lihtne ja maitsev!

6 tk

Koostisosad
muna 3 tk
vedelamat maitsestamata jogurtit 3 dl
kaerajahu 2 dl
nisujahu 2 dl
küpsetuspulbrit 1 tl
vanillisuhkrut 1 tl
kaneeli 0,5 tl
suhkrut 2 sl
soola 0,5 tl
Serveerimiseks:
Premia vanilli-karamelli koorejäätist pohlamoosiga
Soovi korral karamellikastet ja peotäis värskeid või külmutatud pohli
Proovi retseptis
Valmistamine

Sega jahud küpsetuspulbriga ja vala koos ülejäänud tainakomponentidega blenderisse.  Surista tainas ühtlaseks.

Lase vahvlimasin kuumaks ja määri kergelt võiga. Täida tainaga ja küpseta 2-3 minutit, kuni vahvel on jumekas ja krõbe ning eraldub vahvlimasina seintelt kergesti. Tee sama ka ülejäänud tainaga. S

erveeri pohlamoosiga karamelli-vanillijäätisepallide ja soovi korral värskete või külmutatud pohlade ja karamellikastmega.

Head nautimist!

 

Retsept ja foto: Britt Paju