Koorene kala-köögiviljasupp
kahele-kolmele
| Koostisosad | |
|---|---|
| 1 pakk Maahärra külmutatud supisegu köögiviljade ja kartuliga | |
| 250 g lõhefileed | |
| 5 dl kalapuljongit | |
| 1 dl toidukoort (20%) | |
| 1 sl hakitud tilli | |
| soola-tilli | |
Proovi retseptis
VALMISTAMINE
Eemalda fileelt nahk ja vajadusel ka luud. Tükelda ja maitsesta kergelt soolaga. Lase puljongil keema tõusta ja lisa köögiviljasegu. Keeda u 8-10 minutit või kuni köögiviljad on pehmenenud. Lisa koor ja tükeldatud kala ning lase veel ainult hetkeks keema tõusta. Võta pott tulelt. Lisa hakitud till ja maitseained, kata kaanega ja lase 5 minutit tõmmata. Sega kergelt läbi ja jaga kaussidesse.
Retsept ja foto: Britt Paju
