Laimi-juustukook

Magustoidud Tordid ja koogid

Meie suur lemmik igal ajal! Valmista küpsetamata laimi-juustukook kuues pokaalis või ühes suures kaunis klaaskausis. Naudi paari tunni pärast või järgmisel päeval, kaunista sidrunijäätisega!

6-le

Koostisosad
Küpsisepõhi:
Digestiivküpsis 10 tk
Või 40 g
Laimikreem:
Laimi 2 suuremat (või 3 väiksemat)
Maitsestamata toorjuust 200 g
Kondenspiim 1 purk (397 g)
Serveerimiseks:
Premia Sidruni-laimi koorejäätis
Proovi retseptis
Valmistamine

Purusta küpsised, sega sulatatud võiga, jaga pokaalide või klaaside põhja.

Pese laimid ja riivi roheline kooreosa peene riiviga. Vahusta toasoe toorjuust kondenspiima, laimikoore ja pressitud mahlaga ühtlaseks kreemiks.

Jaga kreem pokaalidesse küpsisepõhjale ja tõsta serveerimiseni külma. Enne laualetoomist serveeri kooki sidrunijäätisepallidega ja kaunista küpsisepuru ning laimikoorepuruga.

Head maiustamist!

Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa