Lihavõtte jäätisekorvikesed

Magustoidud

Krõbedad šokolaadi-korvikesed, mida serveerikoos jäätisepalli ja maiustustega.

8 tk

Koostisosad
valget või tumedat šokolaadi 200 g
krõbedaid maisihelbeid 50 g
Premia Pirni-koorejäätist marmelaaditükkidega 1 l
Kaunistuseks:
värvilisi strösseleid või lihavõttemaiuseid
Proovi retseptis
VALMISTAMINE

Sulata šokolaad ja sega hulka peenemaks purustatud maisihelbed.
Tõsta segu (silikoonist) muffinivormidesse ja suru nii, et tekiksid väiksed äärtega korvikesed. Pane külmkappi 1 tunniks tahenema. Tõsta korvid serveerimisalusele.
Tõsta igasse korvikesse jäätisepall ja kaunista strösselite või lihavõttemaiustega.

Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa