Lihavõtte jäätisekorvikesed
Krõbedad šokolaadi-korvikesed, mida serveerikoos jäätisepalli ja maiustustega.
8 tk
| Koostisosad | |
|---|---|
| valget või tumedat šokolaadi | 200 g |
| krõbedaid maisihelbeid | 50 g |
| Premia Pirni-koorejäätist marmelaaditükkidega | 1 l |
| Kaunistuseks: | |
| värvilisi strösseleid või lihavõttemaiuseid | |
Proovi retseptis
VALMISTAMINE
Sulata šokolaad ja sega hulka peenemaks purustatud maisihelbed.
Tõsta segu (silikoonist) muffinivormidesse ja suru nii, et tekiksid väiksed äärtega korvikesed. Pane külmkappi 1 tunniks tahenema. Tõsta korvid serveerimisalusele.
Tõsta igasse korvikesse jäätisepall ja kaunista strösselite või lihavõttemaiustega.
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa
