Nuudliroog köögiviljade ja sea sisefileega
kahele-kolmele
Koostisosad | |
---|---|
Maahärra külmutatud wokisegu | 1 pakk |
sea sisefileed | 200 g |
aasiapäraseid munanuudleid | 100 g |
rohelise sibula vars (soovi korral) | 1 tk |
seesamiseemneid (soovi korral) | 1 sl |
Kate: | |
sojakastet | 0,5 dl |
vett | 0,5 dl |
riivitud ingverit | 1 sl |
küüslauguküüs | 1 tk |
vedelat mett | 1-2 sl |
seesamiõli | 1 tl |
musta pipart |
Sega kokku kaste. Selleks tõsta kaussi mesi, seesamiõli, riivitud ingver ja purustatud küüslauk ning sega hulka sojakaste ja vesi. Valmista nuudlid vastavalt pakendi juhistele ja kurna. Eemalda sealihalt vajadusel kelmed, viiluta liha õhukeselt ning lõika seejärel veel omakorda ribadeks. Sega liha 2 sl kastmega läbi ja pruunista kiirelt keskmise kuumusega pannil u 5 minuti jooksul, lisades ka veidi õli. Tõsta liha pannilt ära ja lisa selle asemele köögiviljad. Kuumuta köögivilju segades u 8 minuti jooksul, kuni need on sulanud ja parajalt pehmenenud. Lisa pannile liha ja nuudlid ning järele jäänud kaste. Sega kõik paari minuti jooksul kuumutades ühtlaseks. Jaga taldrikutele ja puista soovi korral peale hakitud rohelist sibulat ja seesamiseemneid.
Retsept ja foto: Britt Paju