Panniõunad vanillijäätisega
10 minuti magustoit! Nii lihtne ja nii maitsev kombo – karamellised õunad koos jäätisega! Serveeri otse pannilt tulnuna kuumalt kausikestesse koos külmade jäätisepallidega!
2 le
| Koostisosad | |
|---|---|
| hapukat õuna | 2 tk |
| võid | 2 sl |
| fariinsuhkrut | 2 sl |
| kaneeli | 1 tl |
| vahukoort | 3 sl |
| Serveerimiseks: | |
| Premia Eriti Rammusat vanilli-koorejäätist | |
Proovi retseptis
Valmistamine
Poolita õunad ja puhasta seemnetest, viiluta.
Sulata või pannil, lisa õunad ja puista suhkru-kaneeliga üle. Keeruta õunaviile pannil, kuni suhkur on sulanud. Lisa ka vahukoor pannile ja kuumuta paar minutit, kuni tekib karamelline kaste õuntele.
Serveeri kohe soojalt koos jäätisega.
Head nautimist!
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa
