Rikkad rüütlid

Magustoidud

Sellised vanillised praesaiad on puhas nostalgia. Need sobivad hästi nädalavahetuste hommikusöögilauale. Naudi neid jäätise ja moosiga.

4le

Koostisosad
Röstsai 8 viilu
Muna 2 tk
Suhkur 2 sl
Vanillisuhkur 1 tl
Piim 2-3 dl
Õli ja võid praadimiseks
Serveerimiseks:
Vanilli-karamelli koorejäätis soolakaramellitäidise ja šokolaaditükkidega
Proovi retseptis
Valmistamine

Vispelda vispliga munad suhkrutega lahti, lisa piim ja vispelda veel läbi.

Pane pann pliidile kuumenema, vala sorts õli ja lisa tükike võid.Tõsta saiaviilud muna-piimasegusse ja seejärel kuumale pannile.

Pruunista saiu mõni minut ning pööra teist pidi. Kuumuta veel minut ja tõsta taldrikule. Serveeri kohe koos jäätisepalli ja moosiga! Sööjad peaksid pannilt tulevaid saiu ootama, mitte vastupidi.

Mõnusat nautimist!

Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa