Suvenostalgia
Uus maasikajäätis on nii hea! Koos šokolaadikuubikutega klaasis serveerituna viib lihtsalt keele alla. Pehme vahune vanillijäätis ja tummised šokolaadikuubikud hamba all moodustavad vahvaid erinevaid tekstuure.
6-le
| Koostisosad | |
|---|---|
| maasikaid | 200 g |
| Eriti Rammus Maasika-koorejäätist maasikatoormoosiga | 1 l |
| Šokolaadipõhi: | |
| võid | 150 g |
| muna | 3 tk |
| suhkrut | 3 dl |
| nisujahu | 3 dl |
| kakaod | 1 dl |
| vanillisuhkrut | 2 tl |
| soola | |
Proovi retseptis
VALMISTAMINE
Sulata või ja kalla kaussi. Sega juurde ülejäänud šokolaadipõhja ained ja laota u 24 cm vormi. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 15 -20 minutit või kuni kook küps ja sissetorgatud tikk kuiv. Lase jahtuda ja lõika kuubikuteks. Laota klaaside põhja.
Lase jäätisel väheke sulada ja jaga klaasidesse, kaunista tükeldatud maasikatega. Naudi kohe!
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa
