Suvenostalgia
Uus maasikajäätis on nii hea! Koos šokolaadikuubikutega klaasis serveerituna viib lihtsalt keele alla. Pehme vahune vanillijäätis ja tummised šokolaadikuubikud hamba all moodustavad vahvaid erinevaid tekstuure.
6-le
Koostisosad | |
---|---|
maasikaid | 200 g |
Eriti Rammus Maasika-koorejäätist maasikatoormoosiga | 1 l |
Šokolaadipõhi: | |
võid | 150 g |
muna | 3 tk |
suhkrut | 3 dl |
nisujahu | 3 dl |
kakaod | 1 dl |
vanillisuhkrut | 2 tl |
soola |
Proovi retseptis
VALMISTAMINE
Sulata või ja kalla kaussi. Sega juurde ülejäänud šokolaadipõhja ained ja laota u 24 cm vormi. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 15 -20 minutit või kuni kook küps ja sissetorgatud tikk kuiv. Lase jahtuda ja lõika kuubikuteks. Laota klaaside põhja.
Lase jäätisel väheke sulada ja jaga klaasidesse, kaunista tükeldatud maasikatega. Naudi kohe!
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa