Suvenostalgia

Magustoidud

Uus maasikajäätis on nii hea! Koos šokolaadikuubikutega klaasis serveerituna viib lihtsalt keele alla. Pehme vahune vanillijäätis ja tummised šokolaadikuubikud hamba all moodustavad vahvaid erinevaid tekstuure.

6-le

Koostisosad
maasikaid 200 g
Eriti Rammus Maasika-koorejäätist maasikatoormoosiga 1 l
Šokolaadipõhi:
võid 150 g
muna 3 tk
suhkrut 3 dl
nisujahu 3 dl
kakaod 1 dl
vanillisuhkrut 2 tl
soola
Proovi retseptis
VALMISTAMINE

Sulata või ja kalla kaussi. Sega juurde ülejäänud šokolaadipõhja ained ja laota u 24 cm vormi. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 15 -20 minutit või kuni kook küps ja sissetorgatud tikk kuiv. Lase jahtuda ja lõika kuubikuteks. Laota klaaside põhja.
Lase jäätisel väheke sulada ja jaga klaasidesse, kaunista tükeldatud maasikatega. Naudi kohe!

Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa