Täisterapelmeenid hernepestoga
kahele
Koostisosad | |
---|---|
Premia Pealinna täisterajahuga pelmeene kanalihaga | 1 pakk |
Hernepesto: | |
külmutatud herneid | 2 dl |
küüslauguküünt | 0,5 |
oliiviõli | 0,5 dl |
sidrunimahla ja veidi riivitud sidrunikoort | 2-3 sl |
basiilikulehti ja värsket tilli | väike peotäis |
riivitud Parmesani | 3-4 sl |
veidi musta pipart | |
Lisaks: | |
Kreeka jogurtit | 2 sl |
Proovi retseptis
VALMISTAMINE
Kalla hernestele kuum vesi ja sega kuni need on sulanud. Kurna. Haki kergelt küüslauk ja ürdid ning töötle kõik pesto koostisained saumikseri abil tükiliseks kastmeks. Keeda pelmeenid vastavalt pakendi juhistele. Tõsta kaussidesse kaks-kolm supilusikatäit hernepestot* ja sellele keedetud ning kurnatud pelmeenid. Lisa veidi Kreeka jogurtit ja serveeri.
*) Juhul kui hernepestot veidi järele jääb, kasuta seda kas samal või järgmisel päeval näiteks võileival, omletikõrvaseks või lihtsalt dipikastmena.
Retsept ja foto: Britt Paju