Pühapäeva pada

Maahärra pühapäeva paja segusse kuuluvad porgand, roheline uba, lillkapsas, brüsseli kapsas, nuikapsas, seller ja porrulauk. Mitte kübetki säilitusaineid ja vaid 0,3% rasva 100 grammi kohta. Pane pakendi sisu potti kergelt soolatud vette ja keeda kuni pehmenemiseni 8-10 minutit. Või kuumuta kiirpada mikrolaine ahjus koos või ja soolaga. Serveeri kuumalt eraldi roana või põhiroa kõrvale. Head isu!

Kaal: 400 g

100 g toote keskmine toitainete ja energiasisaldus
Energiasisaldus 130 kJ/31 kcal
Rasvad 0,3 g
— millest küllastunud rasvhapped 0,05 g
Süsivesikud 3,5 g
— millest suhkrud 2,7 g
Kiudained 3,2 g
Valgud 2 g
Sool 0,076 g